Πανελλήνια Συνέδρια

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων

 

Επιστημονικός Πρόεδρος:  Καλλιόπη Αθανασιάδη

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης για το 11o Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας μας, που σηματοδοτεί 30 χρόνια από την ίδρυσή της.

Το 11o Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων πανελληνίων συνεδρίων της εταιρείας μας, που έχει πλέον καθιερωθεί ως το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός στα δρώμενα της θωρακοχειρουργικής κοινότητας. Παρά τους δύσκολους καιρούς και τα προβλήματα, που πρέπει να ξεπεράσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έχουμε την ευκαιρία ανταλλαγής θέσεων και απόψεων καθώς και του συντονισμού των δράσεων μας, που αφορούν στην προάσπιση και περαιτέρω ανάδειξη της ειδικότητάς μας.

 Η προσεκτική επιλογή της θεματολογίας με έμφαση στις νεώτερες εξελίξεις αποτελεί εγγύηση για την εκπλήρωση των επιστημονικών σκοπών του Συνεδρίου μας.

Στην κορυφαία αυτή επιστημονική εκδήλωση της Εταιρείας μας με τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυσή της, προσβλέπουμε στην ενεργό και παραγωγική συμμετοχή όλων των συναδέλφων.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Dr. med. Καλλιόπη Αθανασιάδη

Πρόεδρος της ΕΕΧΘΚΑ

Venue: Macedonia Palace Hotel, Θεσσαλονίκη

Δείτε το πρόγραμμα

 

 Στιγμιότυπα

 

 

Ρωτάμε τον ειδικό για τη στεφανιαία χειρουργική: Πώς χειρουργώ; Πώς θα ήθελα να με χειρουργήσουν; 
Προεδρείο: Μπουγιούκας Γ., Τσακιρίδης Κ. 

Ιστορική μνήμη: Τόλης Γ., Σανούδος Γ., Λόλας Χ., Σπανός Π., Παπακωνσταντίνου Χ., Χατζηκώστας Γ. 
Συντονιστής:
Πράπας Σ. 

Ομιλητές: Αργυρίου Μ., Παναγιωτόπουλος Ι., Πάνος Α., Παντελιάδης Ι., Πίτσης Α., Ηλιόπουλος Δ., Αναστασιάδης Κ., Μικρούλης Δ., Μαρίνος Θ., Δρόσος Γ., Τσιλιμίγκας Ν., Μπίσμπος Α., Λαζόπουλος Γ., Κωτούλας Χ., Μπάκας Α., Τριανταφύλλου Κ., Συμινελάκης Σ.