Πανελλήνια Συνέδρια

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρούργων Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων

   

Επιστημονικός Πρόεδρος:  Χρ. Παπακωνσταντίνου

Χαιρετισμός 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη Θεσσαλονίκη για το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας μας. Παρά τους δύσκολους καιρούς, η Θεσσαλονίκη δεν έχει χάσει τίποτε από την ομορφιά της, τον ερωτισμό της και την αύρα αισιοδοξίας που στέλνει ο Θερμαϊκός αντάμα με τα κάστρα και την παλαιά πόλη.

Αυτήν την αισιοδοξία επιθυμούμε να την μεταφέρουμε σε όλους εσάς μέσα από το Συνέδριό μας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της ειδικότητάς μας και της ίδιας της ζωής.

Εξ’ άλλου η Θεσσαλονίκη αναδείχθηκε και αναδεικνύεται μέσα από τα δύσκολα. Έτσι και η ειδικότητά την οποία διακονούμε θα αναδειχθεί και θα καθιερωθεί μέσα από τις δυσκολίες της, τις οποίες θα συζητήσουμε όλοι μαζί στο Συνέδριό μας, παραμένοντες ως οργανωτές πιστοί στην πρόσκληση – χαιρετισμό που σας απευθύναμε λίγο καιρό πριν. Και όλοι μαζί θα χαράξουμε δρόμους που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη κατάσταση.

 Όποιος κατά μόνας προσπαθεί να χαράξει δρόμους, είναι σίγουρο ότι θα χαθεί στους βάλτους των δυσκολιών και της αδιεξόδων. Γι’ αυτό και εγώ προσωπικά και ολόκληρη η Οργανωτική Επιτροπή σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να πάρετε μέρος στο Συνέδριο. Οι όποιες τυπικές οικονομικές ή διαδικαστικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν και με τη βοήθεια της Εταιρείας μας· και μην ξεχνάτε τούτο: ότι στην εκδήλωση αυτή εκλέγουμε τους συναδέλφους εκείνους που θα στελεχώσουν όλα τα όργανα της Εταιρείας για την επόμενη διετία, γεγονός που είναι για όλους μας υποχρέωση αλλά και τιμή. Ελπίζοντας στην ενεργό συμμετοχή όλων, σας καλωσορίζω στο Συνέδριο μας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Χρήστος Παπακωνσταντίνου

Ομ. Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής Α.Π.Θ.

Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Θώρακος – Καρδίας - Αγγείων 

Venue: Grand Hotel Palace, Θεσσαλονίκη

PCO: Global Events

Δείτε το πρόγραμμα